Услуги

Психологични Консултации

Работа със стрес – дистрес, зависимости (наркотична, алкохолна, хазартна), депресии, тревожни състояния, паническо разстройство, здравна тревожност, обсесивно – компулсивно разстройство, личностно изграждане и премоделиране, ниска самооценка, емоционална нестабилност, емоционална зависимост, житейски травми и трудности, неувереност, проблеми в семейството, проблеми на работното място, съвместна помощ при заструднения в отглеждането и в разбирането на юноши, трудности в адаптацията.

Групи за взаимопомощ

Споделяне в защитена среда с терапевтичен ефект. Групата се състои от хора изпитващи трудности в една и съща житейска сфера или психичен епизод. 

  1. Група за хранителни разстройства. Оцеляването и новото начало.  
  2. Група за справяне с депресията и тревожността чрез и през опитът.
  3. Група за битката с ОКР – обсесивно – компулсивното разстройство.
  4. Психологични групи за обмяна на родителски опит при трудностите в отглеждането на тинейджъри

Обучения, тренинги, workshops

Периодично организира и провежда различни, тематични обучения и тренинг, както и workshop групи. Дати и теми ще бъдат обявявани на страницата като събития. (Leadership през личността; Психологично – психиатрични обучения и тренинги)

Кариерно Ориентиране

Сътрудничеството с кариерен консултант и психолог може да Ви подкрепи в процеса на избиране на подходяща за Вас позиция чрез психодиагностика на личността и идентифициране на възможностите и потребностите Ви.

Психолого – психиатрични екпертизи
Изготвяне на психолого – психиатрични експертизи.